Wednesday, January 9, 2013

Incalzirea globala = Fascism


 Ziarul englez Dailymail  scrie ca au aparut noi legi pe care guvernul are intentia sa le aplice. Asta arata cum oameni care zic ca au o cultura avansata, se lasa prostiti de niste sarlatani ca Al Gore si elita lui. Acestor fel de oameni nu le pasa de planeta, doar de buzunarele lor. Sub noua religie de “global warming” ei incearca sa preia puterea si sa controleze vietile oamenilor pina la cel mai mic detaliu.
De exemplu: sub Ordinul Sanitar 2005, reprezentantii guvernului au voie sa invadeze casele oamenilor pentru a verifica daca plantele din casa au paraziti sau “pasaport”. (huh??) Sub Actul Comportamentului AntiSocial2003 au voie sa vina si sa inspecteze daca gardul viu nu este prea inalt, sau au voie sa confiste frigiderele care nu au rata de energie ceruta.
Dictatura reinfloreste. Oamenii nu au invatat de la istorie ca fascismul, socialismul nu fac omul mai bun, din contra. De ce? De ce oamenii nu se trezesc sa vada cum sint dusi de nas? De ce sint prea lejeri sa se informeze si sa lupte pentru ceea ce drept?

No comments: