Monday, January 21, 2013

O fata care invata acasa este obligata sa mearga la scoala publica


Care credeti ca este motivul pentru care o fata de 10 ani a primit ordin de la judecatorul din New Hampshire ca sa mearga la scoala publica? Este pentru ca nu este “socializata” adecvat? Este pentru ca, academic, este in urma comparativ cu ceilalti de virsta ei?
NU! Amanda este obligata sa mearga la scoala publica pentru ca este “prea crestina”. Tribunalul a desemnat un tutor care a analizat situatia fetei, iar judecatorul a ajuns la concluzia ca fata are principii crestine prea puternice si ar trebui sa frecventeze scoala publica pentru a putea fi supusa si altor puncte de vedere.
Oare nu este acesta rolul guvernului, sa spele creierele copiilor si sa-i puna in situatii antagonistice impotriva parintilor? Nu este acesta rolul statului sa invete copiii ca nu exista bine si rau si sa preia influenta parintilor asupra copiilor lor?
Sint sigura ca asa ceva nu se intimpla unui musulman, budist sau martor al lui Iehova. Daca fata invata ca evreii sint porci si crestinii sint infideli care ar trebui omoriti, atunci era ok? Mai un pic guvernul ne va spune pe care pe care biserici sa le frecventam si pe care nu.
Trebuie ca judecatorul respectiv sa fie fortat sa frecventeze Scoala Duminicala in fiecare Duminica, tot atitea zile cite frecventeaza fata la scoala de stat. Ar fi corect, nu-i asa?

No comments: