Sunday, January 13, 2013

Razboi pe propriul front


Este adevarat ca americanii sint buni la campanii militare, cum ar fi cele din Irak si Afganistan. Tancurile si navele sint mai bune, bombele si militarii sint mai inteligenti. Dar acestea nu sint cele mai importante lupte. Sintem in pericol de a pierde razboiul fara macar un glont sa fie tras.
Guvernul britanic a anuntat recent ca va emite acorduri compatibile cu Sharia, acorduri care vor fi conform legii islamice scrise in Koran. Ziarul The Mail on Sunday a spus ca aceasta este “una dintre cele mai semnificative progrese economice a legii Sharia in lumea musulmana.”
In aproximativ acelasi timp, ziarul londonez The Times a raportat ca purcelusul Knorbert a fost abandonat ca mascota a Bancii Fortis, dupa ce a decis sa nu mai dea copiilor pusculite in forma purcelusului pentru a nu ofensa musulmanii. De exemplu, recent, un consiliu local a interzis angajatilor de a avea ornamente pe birou cu prietenul lui Winnie the Pooh, Piglet. Pastorul Martin Niemoller ar fi spus: “Prima data au venit dupa Piglet, dar nu am zis nimic pentru ca nu eram un caracter Disney, si daca as fi fost, as fi un Eeyore. Apoi au venit dupa Cei Trei Purcelusi si Babe, iar cind mi-am dat seama Occidentul a fost transformat in 24/7 Looney Tunes, a fost prea tirziu, pentru ca nu a mai existat Porky Pig sa zica balbait ‘Th-th-th-that’s all folks!’ si sa duca cosmarul la sfirsit.”
Toate aceste povesti au in comun cedarea excesiva si frica de islam. Daca povestea Cei Trei Purcelusi este interzisa cind sint mai putin de 10% musulmani din populatia Europei, ce altceva va mai fi pe lista neagra atunci cind acestia cuprind 20%? Dar 50%?? Comunitatile musulmane incearca sa convinga ca legea islamica trebuie sa se aplice la toata lumea.
Apropo, daca nu-ti mai amintesti de Cei Trei Purcelusi, unul construieste o casa din paie, altul din bete, iar amindoua au fost aruncate in aer de LUPUL CEL RAU. Civilizatia occidentala este o casa puternica din caramida, dar nu avem nevoie de un LUP RAU atunci cind purcelusul este atit de dispus sa-si demoleze casa de unul singur.
Zicala “pretul libertatii este vigilenta eterna” se aplica bine aici. Ceea ce se incearca este sa se criminalizeze vigilenta. Se doreste sa se foloseasca sistemul juridic pentru limita dezbaterea poate a celor mai mari probleme ale vremii; relatia dintre Islam si Occident, crestera islamizarii a lumii occidentale, in ceea ce ce chiar si ONU numeste transformarea cea mai rapida a populatiei, din istorie.

No comments: