Saturday, January 19, 2013

Pacaleala secolului


fire
Nu de mult, ONU a tinut o conferinta despre incalzirea globala. In timpul acestei conferinte, ei au ajuns la concluzia ca, fara nici o indoiala, incalzirea globala este cauzata de om. Numai ca este o problema. Exista cel putin 650 oameni de stiinta care sint gata sa depuna marturie (daca ii asculta cineva) ca alarmistii cu incalzirea globala nu spun adevarul. Iata ce spun unii dintre ei:
- “Incalzirea globala a devenit o noua religie” – Ivar Giaver, laureat al premiului Nobel pentru fizica.
- “Deoarece nu mai sint afiliata cu nici o organizatie si nu mai beneficiez de nici o finantare, pot sa vorbesc sincer…ca om de stiinta ramin sceptica” – Dr. Joanne Simpson – prima femeie din lume care a primit un doctorat in meteorologie
- “Sint uimit ca Premiul Nobel a fost dat pe concluzii stiintifice incorecte de catre persoane care nu sint geologi” -Dr. A.D. Ahluwalia (Premiul Nobel l-a primit si Arrafat, asa ca nu dau doi bani pe el)(premiu ori Arrafat)
- “Multi oameni de stiinta cauta o cale de intoarcere de la promovarea incalzirii globale fara ca sa le fie ruinata cariera” – J.A. Peden, fizician
Mi-a placut afirmatia celei care spune ca oamenii de stiinta care vorbesc impotriva incalzirii globale cauzate de om risca sa nu mai primeasca finantare in cercetarile care le fac.
Afirmatia ca incalzirea globala este facuta de om este o problema politica. Nu este altceva decit o conspiratie pentru ati lua banii. Faptul ca omul cauzeaza incalzirea globala este cea mai mare pacaleala perpetuata vreodata pe oameni. Dupa ce vom deveni subjugati de zeii incalzirii globale, nu mai exista cale de intoarcere. Vom fi obligati toti sa ne inchinam la altarul incalzirii globale.

No comments: