Saturday, January 19, 2013

Daca nu esti de acord cu Obama – esti terorist


rightwing
Un report al departamentului de Securitate (Department of Homeland Security – DHS) a fost trimis tuturor sediilor de politie unde ii atentioneaza despre “extremismul de dreapta”, numindu-i teroristi. Acest departament devine, cu o repeziciune alarmanta, versiunea americana a KGB-ului. Conservatismul a devenit un act criminal in America.
Obama a spus ca “unul din motive pentru care candideaza la presidentie este ca sa sfirseasca aceasta filozofie.” Care filozofie? Capitalism? Piata libera? Dorinta lui Obama este sa controleze sistemul bancar, industria auto, industria agricola, intr-un cuvint: totul. Acest report al DHS este desemnat sa controleze masele si sa previna orice revolta.
Guvernul numeste teroristi pe acei care sint impotriva exportarii locurilor de munca sau avind un pistol. Luptind impotriva pierderii libertatilor civile este destul ca sa fi etichetat ca terorist. Daca se intimpla sa fi de acord cu Biblia ca avortul si homosexualitatea este un pacat iar increderea este in Dumnezeu, esti catalogat terorist.
Alt aspect cutremurator este implinirea legilor tarii. Daca incerci sa aplici legea care ii tine pe emigrantii ilegali in afara granitelor sau daca ranesti unul care a intrat ilegal pe proprietatea ta, o sa-ti pierzi timpul aparindu-te in fata instantei judecatoresti.
Daca faci parte din grupuri care resping autoritatea federala in favoarea autoritatii statale sau locale in anumite situatii, esti extremist de dreapta, posibil terorist. Cred ca asta ma include si pe mine, deoarece cred tot ce spune Biblia si in special imi place Amendamentul X care spune:
Puterea care nu este delegata Statelor Unite de catre Constitutie, ori interzisa de catre state, este rezervata statelor sau, respectiv, oamenilor.
Dar de ce sa lasam un lucru asa de mic ca si Constitutia sa ne opreasca sa asteptam “Change” – schimbarea si “Hope” – speranta care ne-a fost promisa??

No comments: