Saturday, January 19, 2013

Sanctitatea vietii


Cine nu vede in toate acestea dovada ca mina Domnului a facut asemenea lucruri? El tine in mina sufletul a tot ce traieste, suflarea oricarui trup omenesc. Iov 12:9-10
Relatia de casatorie, in mod normal, produce copii, creind o familie. Copilul nenascut, infirmii ci cei in virsta, de obicei, au fost protejati de lege. Aceasta nu mai este valabil. Sanctitatea vietii este atacata. In manualul de Biologie scrie:
Inca din trecut, fiintele umane si animalele au avut reproducerea reglementata…Astfel nu s-a consumat energie pe puii care nu sint susceptibili de a supravietui…Avortul indus este, probabil, metoda contraceptiva cea mai veche. Avortul a fost acceptat in SUA si in Europa pina in secolul 19. Opozitia religioasa a intervenit mai tirziu. (pagina 578-79 )
Promovarea de acceptabilitate a avortului este punerea in aplicare a invataturii din Umanist Manifesto II care spune: “Dreptul la anticonceptionale, avort si divort ar trebui sa fie recunoscut” (pagina 18 )
Clinicile medicale din scolile din multe state pot dispensa prezervative si pot recomanda un doctor pentru a avorta, fara ca parintii sa fie notificati sau fara li se ceara permisiunea.
Alt mesaj care este promovat in scoli este “moartea”. manualul de literatura de clasa a10-a, New Voices prezinta o poezie: (in engleza rimeaza…)
Lacrimile dor, riurile sint umede,
Acizii te pateaza, drogurile provoaca crampe,
Armele nu sint legale, streangul este,
Gazul miroase ingrozitor, mai bine ai trai,
Da, mai bine ai trai, sinuciderea e sinistra,
Acum, numai daca as putea gasi o cale mai buna…
Elevii din clasa a 6-a si a 7-a de la scolile din Palm Desert, California, au vazut un video intitulat Carl. Filmul este despre un baiat care a fost tachinat si ironizat si care s-a rugat la Dumnezeu pentru ajutor. Apoi, pe melodia Maretul har se vede silueta baiatului spinzurat in camera lui. Mesajul de la inmormintare a fost:
“Sintem aici pentru a celebra moartea lui Carl, pentru ca el experimenteaza fericirea care a cautat-o in viata…De acum el va avea o viata mai buna.”
Inainte de a incepe educatia despre “moarte” in scoli, 550 de adolescenti s-au sinucis. in prezent numarul se apropie de 6000 anual. Poate clasele de acest fel stimuleaza elevii sa ia in considerare terminarea vietii in acest fel? Unele autoritati chiar cred ca ar putea exista o corelare.

No comments: