Monday, January 21, 2013

Scoala, indoctrinare, sclavie


Saptamina trecuta s-a votat nationalizarea imprumuturilor pentru cei care vor sa mearga la facultate. De la anul, in 2010, viitorii studenti nu mai pot apela pentru imprumuturi la banci, ci totul va trece prin birocratia guvernului.
Sa nu uitam, ca cine are banii are puterea. Odata ce guvernul va controla cine primeste bani pentru facultate, la ce facultate va fi aprobat, va fi foarte usor de controlat aceasta parte a populatiei.
Stiti de ce nu ati auzit vorbindu-se despre aceasta lege de catre republicani? De ce ziarele si posturile de tv conservatoare sint mute la acest subiect? Pentru ca atunci cind vine vorba despre educatia copiilor lor, cei mai conservatori parinti sint multumiti ca o face statul pentru ei. Degeaba merg cu milioanele in DC sau participa la Tea Party in weekend, cind Luni isi pun copiii pe autobuz sa mearga la scolile guvernului. Ce credibilitate ar avea si daca ar protesta?
Apoi, Obama crede ca parintii sint foarte periculosi, de aceea copiii ar trebui sa stea la scoala un timp mai indelungat. Iar cind nu sint la scoala, de ce sa mearga acasa sa-si vada parintii? Doar tara are nevoie de ei, nu?
Vor fi obligati sa faca munca “voluntara” pentru a servi tara. Incepind cu 5 Octombrie, va incepe campania de mobilizare pentru munca voluntara sclavie.
Hope and Change!!

No comments: