Monday, January 21, 2013

Crestinismul este singura religie adevarata (7)


Musulmanii, hindusii si budistii merg in iad pentru ca nu cred in Isus al crestinilor?
Multor oameni li se pare imposibil faptul ca oamenii de alta religie ajung in iad. Dumnezeu este un dumnezeu gelos. Cind a dat cele 10 Porunci, prima porunca a fost “Eu sint Domnul, Dumnezeul tau. Sa nu ai alti dumnezei in afara de Mine.” De fiecare data cind oamenii s-au inchinat altor zei, Dumnezeu s-a miniat.
Fiecare religie falsa este o invatatura falsa care a inceput cu un om, care si-a atras 10 adepti, apoi 100, 1000, iar in cazul islamului – peste un miliard de oameni. Fals e fals, chiar daca e vorba de 10 oameni sau de 1 miliard de oameni crezind intr-o invatatura falsa. Dumnezeu nu este intimidat de numar, nu va zice ca chiar daca cineva crede intr-o invatatura falsa, pentru ca sint 1 miliard de oameni, El va trece cu vederea ca L-au batjocorit, si ii va salva de la iad. Natura lui Dumnezeu nu se schimba bazat pe numarul persoanelor.
Dumnezeu  ne-a avertizat ca vor veni oameni care vor deforma adevarul si adevaratele invataturi; ca vor veni oameni care vor crea “isusi” noi, “isusi” falsi cu invataturi false.
Acesta nu este un lucruplacut de auzit. Oamenii vor sa creada ca Isus va deschide portile si va lasa fiecare persoana in Rai, ca Dumnezeu va accepta orice religie ca fiind religie adevarata. Problema este ca Dumnezeu n a spus asa ceva in Cuvintul Sau. A spus exact contrariul.
Iadul nu este un loc placut, dar Isus a declarat ca exista Rai si Iad si ca “ingusta e calea care duce la viata si putini sint cei ce o gasesc”. Acestea sint cuvintele Domnului Isus. Nu sint populare aceste cuvinte si nu sint placute la auzit, dar noi trebuie sa acceptam adevaratul Dumnezeu si cuvintele adevarate pe care ni le spune, nu ceea ce ne face pe noi sa ne simtim bine.

No comments: