Saturday, January 19, 2013

Indoctrinare


Facultatile din America sint pline de “corectitudine politica”, pina acolo unde drepturile constitutionale sint incalcate, fara nici o urmare. Ca o idee, aici sint citeva facultati care au facut topul listei:
1. Libertatea cuvintului – Colegiul Yuba din California a interzis studentilor crestini sa imparta literatura crestina in incinta scolii. Ateii, homosexualii, cei cu incalzirea globala, de fapt, oricine altcineva are voie. Daca esti crestin? NU!
2. Activisti transsexuali primiti, vorbitori pro-life afara – Universitatea catolica St. Thomas din Minnesota a cenzurat vorbitorii pro-life pe motiv ca agenda lor face sa se simta “neconfortabil” si “tulbura” unii studenti din facultate. Dar Debra Davis, o activista transsexuala care a zis ca Dumnezeu este un transsexual negru, a fost chemata sa vorbeasca studentilor, necontind ca a “tulburat” crestinii.
3. Alegeri furate – Universitatea Columbia a propus studentilor sa voteze daca sa aduca inapoi ROTC (instruire ofiteri pentru Navy) dupa 40 de ani de absenta. Cum facultatea este anti-military, au facut ca cei care au votat impotriva sa voteze si de 276 ori! Normal ca pina la urma au iesit voturile sa nu fie acceptata venirea ROTC.
4. Cind clasa de engleza se transforma gay – In Illinois este obligatorie cartea “Angels in America: A gay Fantasia on National Themes” pentru a trece clasa de engleza. Cartea este plina de grafice sexuale si spune ca sodomia HIV-pozitiva este calea cea mai buna sa promoveze empatia celor minori.
5. Rugaciunea este interzisa! – Colegiul Alameda din California exmatriculeaza studentii care se roaga in campus.
6. Palaria cu pene este rasista – in districtul Claremont din California s-a sarbatorit intotdeauna Sarbatorea Multumirii cu palarii cu pene, ca indienii. Profesorii au ajuns la concluzia ca sarbatorind cu pene este inuman si rasist.
7. Decoratiile de Craciun sint interzise in Universitatea din Florida pe motiv ca sint ofensatoare! Ca sa se sarbatoreasca toate sarbatorile din sezon, presedintele universitatii a propus sa se faca o competitie cu “cel mai urit sfetar”.
8. Partizan nu. Nepartizan da. – Colegiul catolic St. Caterine nu a dat voie lui Bay Buchanan, trezorier in timpul lui Reagan, care a vrut sa vorbeasca despre “Feminismul in 2008″. Aceeasi scoala a dat voie radicalului Frank Kroncke sa faca propaganda sistemului universal de sanatate sau sa fie ridicat salariul minim. Dar nu, F. Kroncke nu e vazut ca partizan.
Si indoctrinarea continua, in timp ce principiile crestine sint scoase repede din societatea de azi.

No comments: