Sunday, January 13, 2013

A doua sansa


“Pot sa se mute muntii, pot sa se clatine dealurile, dar dragostea Mea nu se va muta de la tine, si legamintul Meu de pace nu se va clatina, zice Domnul, care are mila de tine.” Isaia 54:10
De cite ori in viata ta ai dorit sa dai timpul inapoi si sa schimbi ce ai facut? Poate nu ti-ai fi cumparat masina scumpa care o ai, sau poate ai pierdut sansa sa spui cuiva apropiat despre Isus. Cred ca toti am dori sa dam timpul inapoi si sa schimbam ceva ce am facut.
Laudat fie Dumnezeu ca El este Domnul celei de-a doua sanse. El l-a iertat pe David de pacatul lui cu Batsheba si a continuat sa-l foloseasca ca imparat peste Israel. Dupa ce Moise a incercat sa elibereze poporul lui Dumnezeu in felul lui, Dumnezeu l-a format si l-a adus inapoi in Egipt sa duca poporul in Tara Promisa. Iona a ajuns in Ninive cu mesajul pocaintei dupa ce a fugit de Dumnezeu.
Daca crezi ca ai esuat in viata sau poate in homeschool, mesajul asta e pentru tine. Nu renunta!! Roaga-te si intreaba-L pe Domnul sa-ti arate calea pe care trebuie s-o urmezi.
“Bunatatile Domnului nu s-au sfirsit, indurarile Lui nu sint la capat, ci se inoiesc in fiecare dimineata. Si credinciosia Ta este atit de mare!” Plingerile lui Ieremia 3:22-23

No comments: