Monday, January 21, 2013

Crestinismul este singura religie adevarata (9)


9. Atacurile care sint asupra crestinismului
Daca ne uitam la toate religiile din lume, vedem ca toate au lucru in comun. Toate, in afara de crestinism, sint protejate de corectitudine politica. Daca insulti orice alta religie esti considerat insenzitiv, intolerant si esti pedepsit de societate, cultura, Hollywood, mass media si academia.
Spune-mi o religie pe care poti s-o batjocoresti si s-o ridiculizezi fara ca sa fi criticat de societate…dar crestinismul e diferit. Crestinismul este unica si singura religie din lume care este permanent batjocorita si ridiculizata de exact aceleasi grupuri, de aceeasi politie corect politica: societatea, cultura, Hollywood, media si academia. Acestea sint grupuri care in mod repetat batjocoresc si insulta crestinismul, dar tot ele te vor trage la raspundere daca indraznesti sa batjocoresti sau sa critici orice alta religie.
Isus ne-a spus ca cei care cred in El, vor fi batjocoriti. Daca crestinismul este adevarat, ar trebui sa ne asteptam la asa ceva. Daca crestinismul ar fi protejat de politia de senzitivitate, la fel ca celelalte religii, atunci Isus n-ar fi avut dreptate.
Scriptura ne spune ca intunericul este deranjat de lumina. De aceea ori de cite ori un budist, musulman sau ateu isi exprima credinta religioasa, societatea seculara nu este ofensata. Dar cind domnia lui Isus Hristos este predicata, societatea devine neconfortabila, ofensata, si devine furioasa. La fel, trebuie sa comparam cum crestinii sint vazuti in sociatate si cum sint vazuti cei din celelalte religii.
In primavara lui 2006, un ziar danez a tiparit caricaturi cu imaginea lui Mohamed. Musulmanii au fost furiosi. Au fost tulburari. Au fost omoruri. Au fost bombardari in Estul Mijlociu. In America, ziarele si canalele de televiziune au refuzat sa publice caricaturile ofensive. De ce? Cei din media au raspuns ca nu vor sa arate imaginile, din respect pentru musulmani. Ei au inteles ca imaginile sint ofensive pentru musulmani si din respect, au declarat ca este gresit sa faca publice aceste imagini. De aceea ziarele si televiziunea nu au aratat aceste imagini. Au vrut sa respecte islamul.
Apoi, avem cartea/filmul – “Codul lui DaVinci” – o carte facuta film, unde este descrisa o poveste fictiva, in care se declara ca crestinismul este o religie falsa. O teorie conspirationista. Totusi, media a avut o idila romantica cu autorul, actorii si directorii filmului. Cind crestinii au protestat, au fost intrebati daca religia lor este atit de slaba ca se simt asa de ofensati de o poveste fictiva. Crestinii nu au fost luati in serios cind au protestat! Daca erau alta religie… era alta poveste, nu?
In turul din 2006, Madonna a batjocorit crucificarea. Ea a cintat atintita pe o cruce acoperita cu oglinzi-disco, imitind pe Hristos crucificat. Unde este criticismul?
Sint muzee care expun arta: Isus crucificat pe o cruce intoarsa invers si bagata intr-un borcan cu urina. Arta platita din banii contribuabililor. Expozitii de arta unde o arata pe  Maria acoperita cu excremente de elefant, arta unde Isus este aratat la Cina Cea de Taina stind linga o femeie dezbracata. Pe scenele de teatru se joaca piese  care ii arata pe Isus si pe ucenici ca fiind homosexuali, sau alta piesa numita “Isus are 2 mamici” in care Maria este lesbiana. In scoli, Isus este tratat ca si cuvint urit, in afara de cazul in care este folosit ca injuratura. Evolutia este invatata ca fapt dovedit, colinzile si brazii de Craciun sint cenzorati, scenele care arata ieslea cu nasterea lui Isus sint inlaturate din spatiile publice, antrenorii nu mai au voie sa se roage cu echipa, sau chiar sa tina o Biblie pe catedra.  Tot ce  are de a face cu Isus este cenzorat, dusmanit si inchis definitiv.
Din nou, la asta trebuie sa ne asteptam daca Isus a avut dreptate cind a spus “Eu sint Calea, Adevarul si Viata. Nimeni nu vine la Tatal decit prin Mine”, iar daca il urmam vom fi persecutati si batjocoriti. Uitati-va cum crestinii sint portretizati la tv, in filmele si serialele care le face Hollywood-ul: dusmanosi, extremisti, bigoti, rasisti si prosti.
Daca nu L-ai acceptat pe isus Hristos ca Domn si Mintuitor, fa-o acum. Cere-i sa-ti ierte pacatele, recunoaste ca esti un pacatos, da-ti viata Lui si invita-L sa fie Domnul vietii tale. Crede in El. Roaga-te. El este singura cale catre mintuire!!

No comments: