Monday, January 21, 2013

Spune-mi cu cine te insotesti ca sa-ti spun cine esti


Cred ca toata lumea cunoaste acest proverb. Deci, cine sint prietenii presedintelul Obama si pe cine a ales in posturi-cheie? Citiva dintre ei:
∙ William Ayers – este profesor la Universitatea Chicago, Illinois. S-a ascuns de lege timp de 10 ani, cind in anii ’70 a facut parte dintr-o organizatie terorista. A recunoscut ca a participat la bombardarea Departamentului de Stat al SUA, la Washington, a Politiei din Detroit, a unui centru militar din California, ca a omorit 2 oameni ai politiei. Dupa evenimentele de la 9?11 a recunoscut ca n-a facut destul si a calcat steagul in picioare. Obama si-a inceput cariera politica in casa lui si de atunci au servit impreuna in diverse organizatii.
∙ Carol Browner – directoarea Biroului de Energie, este o socialista declarata. A servit ca lidera a Comisiei Internationale Socialiste unde a incercat sa promoveze guvernare globala si a cerut tarilor bogate sa renunte la economia lor.
∙ Frank Marshall Davis – este “unchiul Frank” din cartea scrisa de Obama, unde scrie influenta pe care a avut-o asupra formarii lui. A facut parte din Partidul Comunist SUA.
∙ Anita Dunn – responsabila cu comunicarile din partea Casei Albe, a recunoscut ca in timpul campaniei au controlat mass-media, a recunoscut ca administratia Obama a declarat razboi canalului Fox News, si ca se inspira din principiile lui Mao, care a omorit cu singe rece in jur de 70 milioane de oameni.
∙ Ezekiel Emanuel – sfatuitorul privind legea sanatatii, a spus ca planul pe care il propune este ca sa nu fie oferita ingrijire medicala persoanelor sub 15 ani si celor peste 65 ani, pentru ca numai cei intre 15 si 65 ani sint utili societatii.
∙ John Holdren – directorul Biroului de Stiinta si Tehnologie, este de acord cu avortul, si propune ca daca cineva are deja 2 copii si vrea mai multi, persoana sa fie luata cu forta pentru a i se face avort. De asemenea este de acord cu sterilizarea in masa prin introducerea in apa potabila a anumitor chimicale.
∙ Valerie Jarrett – sfatuitoarea familiei Obama, i se spune “cealalta jumatate a creierului lui Obama”, a spalat multi bani federali, a facut diferite afaceri dubioase. (prea multe ca sa ma apuc sa le insir)
∙ Kevin Jennings – czar pentru Siguranta in Scoli, activist gay care promoveaza sexul cu minorii si pe care incearca sa-l legalizeze.
∙ Van Jones – sfatuitor cu Mediul Inconjurator, a recunoscut ca a devenit comunist in timp cit a fost in inchisoare si ca crede in lupta intre clasele sociale.
∙ Mark Lloyd – czar cu Diversitatea in mass-media, vrea sa aduca sistemul lui Chavez din Venezuela. Vrea sa repare “problema” in care oamenii vor sa asculte la programele crestine si conservatoare mai mult decit la celelalte.
∙ Cass Sunstein – administrator a nu stiu ce la Casa Alba, cere ca vinatoarea sa fie interzisa, iar animalele sa aibe dreptul sa dea in judecata oamenii. (Rodica, ai grija la berbecut ;) )Un socialist care este mpotriva armelor crede ca organele oamenilor pot fi colectate fara aprobarea lor. Este impotriva internetului neglementat de guvern.
∙ Jeremiah Wright – pastorul bisericii unde Obama a frecventat timp de 20 de ani, unde s-a casatorit si si-a botezat fetele. Rasist, anti-semit, anti-American nu se sfieste sa-si arate ura pe fata.
Acum, eu va intreb: citi dintre voi aveti UNUL ca acesti oameni ca si prieten? Nu 12 citi am prezentat (sint mai multi), ci unul??
Daca ar fi sa ne uitam la anturajul lui si la cei cu care se inconjoara, oare am putea sa ne facem o idee despre cine este acest Obama?

No comments: