Saturday, January 19, 2013

In curînd: Standarde Nationale


Am mai scris despre intentia administratiei Obama de a face standarde nationale in invatamint. Astazi sintem mai aproape de aceasta promisiune ca oricind. Districtul Columbia si 46 de state vor anunta un plan pentru crearea acestui standard comun in educatie. Ramificarile care pot afecta cei care fac scoala acasa nu sint deloc amuzante.
Aceasta tara merge cu repeziciune pe autobanda socialismului (unii zic ca a marxismului) si multumita lui Obama, aceasta nu este deloc greu de imaginat. Cred ca toti cei care au votat cu Obama sint multumiti cu ceea ce au facut.
Prima data va fi stabilit standardul, apoi examenele pentru verificare pentru a se asigura ca nici un copil nu este lasat “infirm” in competitia pentru locurile de munca. Orice scoala, sau familie homeschool, care refuza sa se conformeze standardului national va avea diploma de absolvire declarata nula.
Nu voi intelege niciodata ultrajul ca Obama a preluat bancile si companiile auto dar nu auzi nici  ”pîs“   cind el cere standarde nationale pentru educatie. Este mintea copiilor nostri mai putin importanta decit banii nostri sau masina care o conducem?

No comments: