Monday, January 21, 2013

Crestinismul este singura religie adevarata (8)


8. Dragostea vs. fapte
Religiile necrestine depind de abilitatile si faptele fiecaruia pentru a cistiga Paradisul.
Crestinismul este singura religie care este gratis. Darul salvarii al lui Isus este gratis pentru toti cei care il accepta ca Domn si Stapin. E gratis!!
In religiile estice, omul se reincarneaza mereu daca nu faci fapte bune, Dar, in cele din urma, tot la fapte bune se ajunge . Omul se reincarneaza ca o fiinta mai buna sperind ca, pina la urma, sa cistige “iluminarea”.
Islamul spune ca trebuie sa cistigi favorul lui Allah, prin performarea anumitor ritualuri si actiuni, si chiar si atunci nu ai promisiunea sau asigurarea Paradisului.
Adevaratul Dumnezeu, Dumnezeu Bibliei si-a demonstrat dragostea pentru noi prin trimiterea Fiului Sau sa fie sacrificiul perfect si sa plateasca pentru pacatele omenirii. Dumnezeu a declarat ca pedeapsa pentru pacate este moartea. Isus a venit  de buna voie din Cer si s-a oferit ca plata pentru toti. Tot ce putem face noi este sa ne umilim si sa-i acceptam darul.
Care parinte ii cere copilului sau sa-si cistige mereu dreptul de a fi copilul lor? Totusi, zeii celorlalte religii cer ca oamenii sa-si cistige dreptul de a fi numit copil al acelui zeu. Dumnezeu Bibliei si-a demonstrat dragostea prin trimiterea Fiului Sau sa moara pentru noi. Crestinismul este bazat pe dragostea lui Dumnezeu, celelalte religii se bazeaza pe faptele facute pentru a cistiga dreptul de a intra in Paradis sau de a ajunge la nu stiu ce “iluminare”.
Nici o religie din lume nu este nici macar la degetul mic al crestinismului. Mai ales cind vine vorba de a ajuta saracii. Daca toti crestinii nu ar mai dona nimic la organizatii de caritate pe timp de o luna, milioane de oameni vor muri,de foame si saracie.

No comments: