Saturday, January 19, 2013

Ce se invata astazi in scoli?


Cum se face ca universitatile din America, odata cele mai invidiate din lume, au devenit scene pentru demonstratii in sprijinul lui Hezbollah si Hamas impotriva Americii si Israelului?
Cum au devenit salile de clasa laboratoare pentru feministele radicale? Sau pentru ideologia marxista cind marxismul este discreditat pretutindeni? Sau pentru propaganda ca albii sint rasisti cind America nu a fost niciodata mai ne-rasista? Pe scurt, cum educatia a fost inlocuita de indoctrinare??
In cartea lui, One Party Classroom, David Horowitz a studiat cursurile a 12 institutii academice mari, de la Universitatea Columbia, la Universitatea California de Sud. A gasit mai mult de 150 de cursuri care sint indoctrinare pura. Citeva exemple:
- La Universitatea din Colorado, 3 dintre cursuri se numesc: Educatie pentru remedierea albilorAlbii: Puterea privilegiului, si Istoria albilor.
- La Universitatea din Arizona, departamentul de sociologie ofera cursulComportamentul colectiv si miscarile sociale unde studentii primesc note in functie de participarea lor la protestele organizate de grupurile gay, sau feministe sau cele pentru emigratia ilegala.
- La Universitatea din California, cursul Politica razboiului contra terorismuluiinformeaza studentii ca administratia Bush a mintit pentru a avea motiv sa inceapa un razboi in Irak si neaga faptul ca atacurile teroriste din 9/11 au fost vina Al Qaeda. Una din descrierile cursului intreaba: “Cum au reusit Bush si Cheney sa construiasca fictiunea ca Al Qaeda e de vina pentru 9/11?”
- La Universitatea Columbia, sectia unde sint pregatiti viitorii profesori este obligata sa studieze intensiv seriile de carti privind “Predarea pentru justitie sociala” de teroristul Bill Ayers.
Acestea nu sint niste exemple izolate. In universitatile si colegiile de astazi sint in jur de 10,000 de cursuri care invata studentii sa urasca America si sa-i sprijine dusmanii. 10,000 de cursuri dedicate indoctrinarii, nu educatiei. Si toate astea au succes pentru ca Legea lui Dumnezeu este aruncata la gunoi.

No comments: