Monday, January 21, 2013

Crestinismul este singura religie adevarata (2)


2. Isus a dovedit afirmatiile facute, cu fapte
Cind Isus a declarat ca El este Dumnezeu pe pamint, singura cale spre salvare, salvatorul lumii, Mesia profetit, el a dovedit aceste afirmatii ca fiind adevarate. Daca ne uitam la liderii celorlalte religii, putem vedea ca ei nu au avut autoritatea de a ierta pacatele. Chiar daca ar fi incercat sa spuna asa ceva, nu si-au putut dovedi adevarate afirmatiile.
Biblia este mai mult decit un text religios, este de asemenea si o inregistrare istorica a ceea ce s-a intimplat, confirmata de martorii oculari. Isus a schimbat vremea. Este vreun alt lider religios care a putut face asa ceva? Daca Mohamed era intr-o barca cu prietenii lui si ar fi inceput o furtuna, ce ar fi putut el face altceva decit sa fie udat de ploaie la fel ca ceilalti? Mohamed nu a avut autoritate sa vorbeasca furtunii ca sa se opreasca. Isus a avut si a facut-o.
De asemena, Isus a facut miracole. A vorbit orbilor si au putut vedea, a vorbit surzilor si au putut auzi, a vorbit paralizatilor si au putut sa umble, a vorbit mortilor si au inviat. Nici un alt lider religios nu a putut face unul dintre aceste lucruri. Toti au fost oameni obisnuiti, care au avut o filozofie, au convins oameni sa-i urmeze, dar n-au putut schimba vremea, nu au putut schimba legile fizicii. Iar cind au murit, asa au ramas. 

No comments: