Monday, January 21, 2013

Ce ar fi daca…?


Pe buna dreptate, conservatorii calomniaza “optiunea publica” din Obamacare, dar anual aleg “optiunea publica” cind vine vorba despre educatia copiilor lor. Ce s-ar intimpla daca toti parintii destepti isi retrag copiii de la scoala, nu doar marti, cindObama va vorbi elevilor, dar permanent?
Socialismul nu va fi niciodata invins cu 364 zile de incuviintare si doar o zi de sfidare.
Ca Profesor-Suprem, Obama incearca sa ridice moralul profesorilor pentru a fi pregatiti sa indoctrineze copiii. De ce ar trebui parintii sa fie socati sau ofensati? la urma urmei, ei sint cei care, de buna voie, isi ofera copiii ca soldati in armata sefului.
Nu sint atit de ingrijorata de ceea ce copiii natiunii vor invata de la Obama in prima zi de scoala, cit sint de ceea ce vor invata in restul anului, cind parintii vor merge din nou la culcare.
Socialismul nu este un bufet de unde putem alege ce vrem si ce nu. Daca de buna voie ne dam copiii ca sa-i educe statul, de ce este surprinzator atunci cind statul vrea sa preia controlul asupra asigurarilor medicale, industriei auto, sistemului bancar, industriei agricole, imobiliare si chiar a vietii noastre – din leagan la mormint?
Parinti, nu uitati sa va asigurati ca in ziua difuzarii speech-ului copiii vostri sint in clasele aprobate de guvern, ascultind de profesorii acreditati de guvern la un mesaj aprobat de guvern!!

No comments: