Monday, January 21, 2013

Asigurarea medicala este drumul catre putere deplina


Declaratia de Independenta a Americii, inclusiv cele 56 de semnaturi este scrisa pe o singura pagina.
Constitutia Americii este scrisa pe 6 pagini: primele 4 pagini contin textul actual, pagina a 5-a contine scrisoarea catre guvernul britanic, iar pagina a 6-a contine cele 10 Amendamente initiale.
Manifestul Socialist al lui Marx contine 23 de pagini.
Biblia mea contine 1223 pagini.
Ce au in comun aceste documente importante? Toate contin mai putine pagini decit proiectul de lege pentru asigurarea medicala, care are un total de 1502 pagini.
Cu alte cuvinte, parintii fondatori ai Americii, tatal comunismului modern, chiar insusi Dumnezeul Atotputernic nu are nevoie de atitea pagini pentru a-si expune mesajul, de cite pagini are nevoie Congrasul pentru a expune o singura problema: asigurarea medicala.
Dar sa fim seriosi. Ce se intimpla in Washington nu este vorba despre asigurarea medicala. E vorba de control. Liderii Senatului, in colaborare cu Casa Alba fac acelasi lucru care l-au facut cu legea de “stimulare” a economiei, cu legea omnibus, cu legea privind bugetul, si legea “cap and trade”. Mii de pagini de reguli, regulamente, restrictii si, mai presus de toate, cheltuieli astronomice. Ei cred ca daca vor coplesi poporul cu un limbaj care amorteste mintea, ii vom crede cind ne vor spune ca otrava nu va avea nici un efect asupra noastra.
Presedintele Obama si conducerea democrata din Congres nu vorbesc niciodata despre libertate. Vorbesc despre “corectitudine” si ” securitate”, dar cuvintul “libertate” nu este in vocabularul lor. Parintii fondatori ai Americii ar considera aceasta “reforma” din Congres ca nimic mai mult sau mai putin decit criminala. S-ar revolta impotriva acestei tiranii cum s-au revoltat impotriva despotismului regelui George.
Daca aceasta lege va trece, guvernul federal va ajunge sa ne spuna ce putem sau nu putem sa mincam, sa bem, daca putem avea arme in casa noastra, si citi copii putem avea.
Si vor face toate acestea in numele “reformei pentru asigurarea medicala”.

No comments: