Tuesday, January 8, 2013

Ar trebui scolile publice sa fie ilegale?


In fiecare an, Statele Unite cheltuie mai mult de $ 550 miliarde pe scolile publice, incepind din anul pregatitor pina in clasa a XII-a, aceasta suma fiind mai mult de 4% din produsul intern brut al tarii.

In 2007, NAEP a dat un test elevilor,  unde 33% din elevii claselor a 4-a au punctat la citire, sub nivelul asteptat iar 29% din elevii de clasa 8-a au punctat la matematica sub nivelul de baza.

Departamentul de Educatie a Adultilor a constatat ca 14% din adultii americani au punctat sub nivelul de baza in educatie.

Performanta proasta in scolile din America impune costuri mai mari, cum ar fi plati mai mari impuse comunitatilor. In general, esecul sistematic al scolilor publice ameninta prosperitatea si securitatea natiunii in viitor.

Adultii fara o educatie buna sint mai putin susceptibili de a aduce o contributie pozitiva in societate si mai mult ca sigur vor deveni dependenti de serviciille guvernamentale.

Solicitarile pentru ca toti parintii care isi invata acasa copiii sa obtina acreditari de predare, sa se testeze regulat elevii care fac scoala acasa, sau sa faca invatamintul acasa ilegal, sint toate in zadar vazind succesul si rezultatele bune pe care copiii care invata acasa le au.

Sistemul scolar public esuat, plin de droguri, prietenii proaste, sex, propaganda homosexuala, lipsa de respect fata de autoritate, ne face sa intrebam:

Ar trebui ca Scolile Publice sa fie ilegale, nu?????

No comments: