Saturday, January 19, 2013

Ministerul Educatiei din Romania indoctrineaza elevii


Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării a semnat un protocol de colaborare cuInstitutul Aspen România şi Fundaţia Robert F. Kennedy Europe pentru realizarea, pe parcursul anilor 2008 – 2009 şi 2009 – 2010 a programului pilot educaţional intitulat „Educaţie pentru drepturile omului”.
Obiectivele acestui program pilot includ traducerea în limba română, editarea şi distribuirea materialului educaţional Speak Truth to Power (Spune puterii adevărul). Materialul este elaborat de Fundaţia Robert F. Kennedy Europa, cu ajutorul Amnesty International şi a altor organizaţii non-guvernamentale.
Cam atita informatie este data parintilor interesati. Insa daca esti curios sa afli ce fel de organizatie este Amnesty International, afli ca nu este o organizatie care lupta pentru drepturile omului, asa cum zic ei. Adica depinde despre ce oameni vorbesti. Aceasta organizatie a publicat articole in care condamna Israelul mai mult decit condamna Hamas, Hezbollah si Autoritatea Palestiniana combinate.
Raportul anual pe 2008 al AI prezinta o denaturare a conflictului dintre Israel si tarile vecine si ignora aspecte legate de drepturile omului care nu au legatura cu agenda lor politica.
Mesajul pe care vor sa-l transmita, Speak Truth to Power, Spune Adevarul Puterii, este sa vorbesti impotriva guvernului, impotriva legilor adoptate. Daca esti terorist si urasti evreii sau crestinii si vrei sa-i omori, iar guvernul te pune in inchisoare, poti apela la AI ca iti sint incalcate drepturile. Dar daca faci parte din cealalta tabara, daca esti crestin si vrei sa-ti traiesti viata asa cum crezi, drepturile tale pot fi incalcate. Nu-i pasa nimanui de drepturile victimelor, doar de drepturile criminalilor.
De asemenea, AI ia o pozitie foarte ferma cind vine vorba de viata: viata incepe dupa nastere. Cei 5 cm ai canalului prin care trece un copil la nastere il face uman. N-ati stiut?
Amnesty International s-a angajat la punerea in aplicare a programului ONU pentru combaterea si eradicarea comertului ilicit cu arme. Am mai scris despre asta si nu are nimic de a face cu armele.
Am schimbat niste e-mail-uri cu reprezentata cu PR al acestui program, iar cind acesta va fi tradus, va fi pus on-line ca sa poata fi citit. Am sa postez link-ul cind o sa-l am. Intrebarea mea este: Oare citi parinti stiu ca Ministerul Educatiei planifica sa indoctrineze liceenii cu propaganda ONU? Citi parinti sint de acord ca copiii lor sa fie invatati ca victimile nu au nici un drept la viata, dar criminalii au toate drepturile? Citi parinti sint de acord ca copiii lor sa fie invatati ceva impotriva stiintei, ca viata ia nastere la conceptie, doar de dragul politicii? Citi parinti ar fi de acord ca copiii sa fie invatati sa nu asculte de legile puse de guvern?
Chiar si media din Romania a publicat ceva. Dintre cei care stiu, citi vor face ceva? Vor iesi cel putin atiti parinti in fata cladirii Ministerului Educatiei citi au iesit cind au fost impotriva pasapoartelor biometrice?? Sau moastele nu stiu carei “sfinte”?
Oare mintea tinara a unui copil nu este mult mai importanta decit niste bucati de hirtie sau ramasitele cuiva?? Nu este mai importanta decit oriciti euro cistigati in Italia, Spania sau Germania?
Parinti, treziti-va si faceti ceva!!!!

2 comments:

Gloria Adams said...

Crestinii nu realizeaza ca se arunca singuri sub bocancul iudaismului talmudist + (asa zisul talmud oral, sanhedrin, gemara, ghidul perplexului, si toate cele mizerii scrise de aceste minti bolnave care denigreaza toti ne-evreii dar in special crestinii considerindu-i animale aduse pe pamint sa slujasca judeilor.

Judaismul cere in continuare "ochi pentru ochi si dinte pentru dinte" cind e vorba de evrei intre ei dar incurajaza evreii sa fure si sa ucida ne-evrei fara pedeapsa!

Israel profita de marinimia crestinului si il obliga sa lupte pentru interesele Israelului. Folosesc tot feluri de tertipuri si acte de terorism, dupa care dau vina pe alte natiuni cum au facut de mii de ani.


AI lupta pentru eliberarea celor inchisi pe drept si pe nedrept dar Israel profita la fel de mult de aceste legi.

Israel este paradisul criminalilor judei din toata lumea.

Isreal este singura tara din lume care sustine sclavagismul.

Patroni israelieni tin boredeluri de prostitutie (sclavagism sexual)cu fete in special din fostele tari comuniste pe care le pacalesc promitindu-le diferite munci necalificate, apoi le ard pasapoartele si le ameninta cu moartea daca nu se supun.
....

Rugaciunile noastre catre Dumnezeu trebuiesc sa concorde cu realitatea nu cu minciuna! Hristos este numai dragoste dar crestinii trebuie sa se apere pe ei insisi nu bancherii, asasinii si idolii babilonului!

Cristina M. said...

In primul rind, subiectul comentariului nu are nimic de a face cu subiectul postului.

In al doilea rind, cred ca faceti confuzie intre evrei si musulmani. Uitati-va la tarile musulmane si vedeti daca nu ati aratat exact ce se intimpla acolo. Inca este si mai rau.