Monday, January 21, 2013

Sharia in scolile din America


islamophobic
Educatorii din California au pus reguli noi in predarea studiilor islamice. De exemplu, elevii de clasa a 7-a vor invata cum sa glorifice legea Sharia ca fiind legea care a eliberat femeile musulmane de maltratarea la care au fost supuse inainte de Mahomed. Adevarul este ca femeile arabe au avut mai multe drepturi inainte de legea Sharia.
Cei care studiaza islamul pot sa spuna ca legea Sharia (si Coranul) permite lovirea sotiei. Daca o femeie este vazuta fara invelitoarea capului poate fi biciuita, daca este victima a violului ea va fi cea pedepsita iar pentru adulter va fi decapitata.
Programa care se preda in California cu privire la religiile lumii omite faptul ca islamul are o istorie lunga de violenta jihadista, in timp ce descrie crestinismul ca o credinta intoleranta si insetata de singe.
De asemenea, crestinismul se studiaza doar 2 zile, pe cind islamul este studiat 2 saptamini plus citeva scenete la subiect. Scolile din California promoveaza o agenda religioasa dezechilibrata care favorizeaza islamul si minimalizeaza crestinismul si iudaismul.
Parintii din zona San Francisco au dat in judecata statul pentru ca dupa 9/11 s-au predat lectii pro-islamice in clase, care este impotriva Primului Amendament din Constitutie care interzice instituirea unei anumite religii.
In mod rezonabil, acestia au sustinut ca guvernul obliga copiii sa participe in activitatile musulmane, cum ar fi modelarea/schitarea covoarelor de rugaciune, imprumutarea a numelor islamice pe perioada studiului si timp de 2 saptamini “sa devina musulmani”. Copiilor li s-a cerut sa recite rugaciuni cu voce tare care incep cu “In numele lui Allah, cel plin de har si cel milostiv” si sa memoreze declaratia de credinta a musulmanilor care incepe cu “Allah este singurul dumnezeu adevarat si Mohamed este mesagerul lui”.
Cele 10 Porunci nu se mai pot invata in scolile publice, dar predarea celor 5 piloni ai islamului este OK????
Raportul facut asupra acestui subiect: aici

No comments: