Saturday, January 19, 2013

Informatie noua pentru guvern: este angajatul nostru


Statul exista pentru a servi oamenii, nu invers. Oamenii au creat guvernul si sistemul scolar public. Responsabilitatea pentru cresterea copiilor, inclusiv educatia lor, incepe si se termina cu parintii. Multi parinti vad avantaje clare in a delega o parte din responsabilitatile lor celor din invatamintul public. De asemenea multi inteleg ca exista avantaje pentru a contribui la educatia generala a copiilor altor persoane. Dar parintii sint direct responsabili pentru proprii lor copii.
Seful are dreptul la stabilirea calificarilor viitorilor angajati, nu angajatii decid calificarile sefului. In acest caz, scoala publica este angajatul. Daca veti intelege acest lucru, veti intelege ca a reglementa invatarea acasa este un lucru absurd. Statul trebuie sa dea socoteala parintilor pentru ne/educatia data copiilor lor!
In Proverbe 1:8 citim: Asculta, fiule, invatatura tatalui tau, si nu lepada indrumarile mamei tale! Oare de ce Dumnezeu nu-i spune fiului sa asculte invataturile profesorului si sa nu se lepede de scoala publica? Poate pentru ca in Deuteronom 6:7 Domnul da parintilor responsabilitatea sa-si educe copiii?
Tara ne da libertatea sa alegem sa ne avortam copiii, dar odata nascuti, dreptul de a-i educa este al guvernului?
Daniel 11:32 – Dar aceia din popor care vor cunoste pe Dumnezeul lor, vor raminea tari si vor face mari ispravi.

No comments: