Thursday, March 21, 2013

Sindicatul profesorilor are o agenda radicala


Acum 70 de ani, “reformatorii” educatiei au cistigat prestigiu si putere prin Asociatia Nationala a Educatiei (NEA), cea mai mare organizatie sindicala a profesorilor din America.
Conventiile anuale a NEA au demonstrat ca aceasta organizatie este hotarita sa faca activism de stinga, sa promoveze avortul, cauzele homosexualilor si sa distruga suportul pentru moralitate. Ei sprijina educatia publica timpurie, de la nastere pina la 8 ani. (agenda ONU) Asociatia considera ca trebuie facute legi pentru a obliga punerea in aplicare a programelor de educatie publica, obligind participarea copiilor.
NEA a propus programe noi pentru copiii de 2 ani, care vor implica coordonarea resurselor comunitare, egalizarea oportunitatilor educationale inainte ca parintii sa influenteze sanatatea lor sociala si mentala. Astfel, scolile devin “clinici” ale carui scop este sa asigure “tratament” psiho-social individualizat. Cam despre ce fel de “tratament” este vorba? Pe linga otravirea mintii cu agenda umanista, unul din tratamentele folosite este introducerea medicamentelor in scoli. Rata celor care folosesc antedepresante a crescut vertiginos.
In plus fata de atacurile asupra familiei si a drepturilor parintilor sa-si creasca proprii copii, conventiile NEA sprijina un asortiment de pozitii de stinga, care nu au nici o legatura cu educatia. Ei au publicat un manual pentru profesori intitulat Combaterea celor de dreapta. In manual sint declarati dusmani liderii si activitatile conservatoare, pro-Dumnezeu, pro-America. Dar au gasit de buna cuviinta sa adere la o coalitie care a impreunat revistele porno cu organizatiile de homosexuali si lesbiene.
Ar fi multe de spus despre activitatile in care NEA este implicata. Implicarea lor in politica de stinga se vede in tragicul declin al educatiei copiilor. Stirile de pe primele pagini ale ziarelor spun ca scorurile la testele SAT si ACT sint in scadere. Criza in educatie se inrautateste constant. Dar solutia pe care NEA si suporterii politici o ofera este: Dati-ne mai multi bani!
Nu exista scoala neutra, fiecare are o agenda de promovat. Ce agenda alegi tu pentru copilul tau?

No comments: