Monday, March 4, 2013

Cum Obama incalca Constitutia


1. Bailouts – bani dati pentru cautiunea companiilor private.
Constitutia Americii da putere Congresului de a cheltui banii contribuabililor. Fara acordul Congresului presedintele nu are voie sa cheltuie legal nici un ban.
2. Curtea Suprema
Obama si-a exprimat dorinta in a-si vedea persoana nominalizata pentru Curtea Suprema sa fie acceptata, pentru ca a afirmat ca imbratiseaza empatie in decizii si opinii. Nu conteaza ca juramintul pe care un viitor judecator la Curtea Suprema il afirma:
Eu…jur ca voi administra justitie fara sa privesc la persoana, sa fac dreptate egala la saraci ca si la bogati…
Nu exista loc pentru empatie cind justitia e oarba si cei saraci cit si cei bogati au drepturi egale in fata legii. Este neconstitutional si impropriu pentru Curtea Suprema ca presedintele sa ceara empatie din partea justitiei.
3. Czarii
Sistemul constitutional al tarii este format din 3 agentii care au responsabilitatea sa mentina balanta intre ele. Czarii nu raporteaza si nu depind de nimeni altcineva, ci sint la placerea presedintelui. Nu mai exista nici o balanta. Obama domneste.
4. Guvernul preia companiile private
Confiscarea proprietatilor private este neconstitutionala. General Motors, Chrysler, bancile si altele nu au dreptul sa apartina guvernului.
5. Redistribuirea averilor
Cresterea taxelor la toate produsele, la banii cistigati si redistribuirea stocurilor companiilor GM si Crysler de la cei care au investit lacei care nu au investit in companii este neconstitutional.
6. Asigurarea medicala
Planul lui Obama privind asigurarile medicale este neconstitutional. Lucrul acesta ii implineste si planul lui de putere asupra populatiei prin falimentarea companiilor private care ofera asigurari medicale.
7. Amendarea Constitutiei
Pentru ca Obama sa faca ce vrea fara sa fie acuzat ca incalca legile, el trebuie sa modifice Constitutia. Printre cele de mai sus, vrea ca dreptul la cuvint sa fie ridicat, dreptul la practicarea religiei, dreptul la a detine o arma, dreptul statelor sa faca legi care apartin statelor, dreptul de a nu fi sclav…toate se vor schimbate.
Ginditi-va:
“…operarea guvernului fara Constitutie este o putere fara drept.”
“…operating the government without the Constitution is a power without right.”
Lista va raminea deschisa…

No comments: