Thursday, March 21, 2013

Regim corupt. Cum Obama incearca sa devina dictator.


obey
Luna August este luna de concediu pentru cei din Congres. De obicei acestia programeaza diferite intilniri in districtele care le reprezinta pentru a se intilni si a asculta parerea alegatorilor lor. De data aceasta, subiectul fierbinte este legea pentru (ne)ingrijirea medicala. Citiva senatori au fost intrebati despre aceasta lege pe care desi nu au citit-o, au de gind s-o voteze. Nu au fost in stare sa dea un raspuns inteligent. Oamenii sint revoltati pentru ca vad cum viata si libertatea le este atacata prin aceasta lege.
Mass-media regimului Obama a preluat subiectul si a inceput sa atace pe toti aceia care sint impotriva legii (ne)ingrijirii medicale. Hussein Obama a facut disponibila o adresa de e-mail la care sa fie trimise e-mail-urile care circula pe internet si numele persoanelor care sint impotriva preluarii industriei sanatatii de catre guvern. Consilierii lui bHussein Obama cer ca fiecare persoana care vorbeste impotriva Obamacare sa fie fotografiata si anchetata.
Cetatenii care platesc taxe, respecta legea si care sint ingrijorati de incercarea guvernului sa socializeze (ne)ingrijirile medicale sint numiti, de catre democrati, ca fiind o banda de criminali. Iar ca glazura pe tort ce ar putea fi altceva decit o scrisoare scrisa personal de bHussein Obama catre fascistii lui, cu instructiuni cum fiecare sa-si spioneze prietenii si vecinii; cum sa mentina presiunea asupra membrilor Congresului pina legea va fi aprobata; cum sa incalce Primul Amendament al Constitutiei de libertate la exprimare.
Uitindu-ne cum liberalii incalca Constitutia putem spune ca, cu siguranta, ei sint o banda de criminali.

No comments: