Thursday, March 21, 2013

Obamacare invata parintii cum sa-si creasca copiii


Unul din secretele ascunse in Obamacare este despre intrarea guvernului in case, uzurpind astfel drepturile parintilor. In sectiunile 440 si 1904 guvernul va institui programe de vizitare acasa pentru a educa parintii cu privire la comportamentul copiilor. Proiectul de lege spune ca agenti guvernamentali “bine pregatiti si competenti” vor “oferi parintilor informatii corespunzatoare virstei copilului” si cum “sa interactioneze cu copilul lor”.
Astia isi bat joc de noi? Ale cui principii si valori credeti ca vor fi avansate? Proprii? Anumitor experti? Din ce domeniu? Ca si cum toti copiii sint identici si exista o tehnica standard! Parca nu am sti ca isi vor avansa doctrina proprie. Putem sa asumam faptul ca mediatorii statului vor intelege valorile sociale si religioase ale fiecarui parinte? Daca vor consulta pe cei care asteapta un copil, vor decide ei circumstantele benefice pentru copii sau vor incuraja avortul?
Unul din argumente este ca acest program este “voluntar”. Credeti ca aceasta agentie va sta pasiv pina cind un parinte se va decide sa spuna: “Nu voi mai suna la parintii mei, nu voi mai apela la preotul/pastorul meu, nu voi mai citi cartile de specialitate, dar ma voi duce la birourile guvernamentale”??
Care parinte interesat de copiii lui vrea ca acest proiect de lege sa fie aprobat? Vrem ca agentii guvernului sa vina in casa noastra si sa ne spuna cum sa fim parinti? Guvernul ar trebui sa aiba un rol mai mic in viata copiilor si un rol mai mare in sprijinirea parintilor in deciziile pe care le iau pentru copiii lor. Copiii apartin parinilor lor, nu statului.
Inca odata ideea ca cine controleaza mintile copiilor, controleaza viitorul, pe care Hitler, Stalin, Mao si Dewey au adoptat-o, se aplica si in cazul acesta. Pentru a controla viitorul, guvernul trebuie sa confiste puterea parintilor asupra copiilor. Prin legiferarea metodelor si manualelor, prin limitarea optiunilor de invatamint, orice socialist poate sa-si dea seama de intentiile statului.
Cine se cred ei ca sint, sa vina in casa mea si sa-mi spuna cum sa-mi cresc copiii???

No comments: