Monday, March 4, 2013

Multumesc Domnului pentru homeschool!


In districtul scolar din San Francisco, California, s-a inceput un nou program care, incepind cu copiii din anul pregatitor (kindergarten), va introduce liste de cuvinte noi care trebuie invatate. Aceste liste sint atit de importante si de secrete incit parintii nu au voie sa stie despre ce este vorba.
Dar cum inca mai sint oameni cu mintea sanatoasa, au facut publica aceasta lista secreta. Printre cuvintele pe care copiii de 5 ani trebuie sa le invete sint: gay, lesbian si transsexual. Sint acestea cuvinte pe care un parinte ar fi de acord sa fie in vocabularul copiilor lor? Si daca ar fi numai cuvintele…. dar sint acceptate si purtarile care insotesc cuvintele!
Sindicatul profesorilor argumenteaza faptul ca scolile au dreptul mai mult decit parintii sa stie despre sexualitatea elevilor. Profesorii vor ca elevii sa abandoneze valorile traditionale ale parintilor si sa imbratiseze multisexualitatea, fara ca parintii sa stie.
Limbajul programului este atit de obscur incit daca un copil de 8 ani spune ca e de acord cu casatoria intre femeie si barbat, el poate fi vazut ca fiind ofensiv si ar putea fi exclus din scoala.
Aici puteti vedea mai multe amanunte, precum si lista cu scolile care au aprobat predarea acestui program. Dar parinti din celelalte state, nu va inselati, nu va trece mult timp si acest program educational va fi obligatoriu in toata tara!

No comments: